Došli iz Srbije u Nemačku, pa ih zatekao šok! Kad su stigli sa decom na aerodrom, sačekala ih je...
Aerodrom, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

haos

Došli iz Srbije u Nemačku, pa ih zatekao šok! Kad su stigli sa decom na aerodrom, sačekala ih je...

Protiv roditelja je pokrenuta prijava, a mogli bi da plate novčanu kaznu u iznosu od 1.000 evra

Objavljeno: 18:37h

Porodica, koja se iz Srbije vraćala za Nemačku, platila je drakonsku kaznu jer su odlaskom na odmor detetu onemogućili da pohađa nastavu.

Kako pišu lokalni mediji, kada je počela nova školska godina u Bavarskoj, policija na aerodromu u Memingenu zaustavila je više porodica koje su putovale sa decom školskog uzrasta. Sve su imale izgovore za to što im deca ne pohađaju nastavu, koje je policija proverila i "oborila", ali je izgleda najviše nadrljala porodica koja je stigla iz Srbije.

Naime, čim su sleteli i predali pasoše, reagovala je granična policija. Bračni par je putovao sa svojim desetogodišnjim detetom, za koje su prethodno školi javili da je bolesno. Međutim, proverom je ustanovljeno da je porodica dosta ranije rezervisala avionske karte za Srbiju.

Protiv roditelja je pokrenuta prijava, a mogli bi da plate novčanu kaznu u iznosu od 1.000 evra, zbog toga što dete nije išlo u školu.

Loše se provela i majka koja je sa dvoje dece starosti 8 i 15 godina otputovala u Severnu Makedoniju. Ona bi mogla da plati kaznu 2.000 evra (1.000 evra po detetu).

Bonus video:

04:36

AVION NIJE UŠAO U SUPERĆELIJSKU OLUJU VEĆ U NEŠTO MNOGO GORE Vojni pilot: Snaga ove prirodne pojave ravna je NUKLEARNOJ BOMBI

(Espreso/Telegraf.rs/I.N./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.